Welcome back my green robot!!

yap, si robot ijo alias tabung gas 3 kg udah balik lagi, setelah 5 bulan terakhir melanglang buana😀, begitu balik ke gw, itu updateannya banyak banget yg harus di update… lo cuma butuh akun gmail aja lo dah bisa ngapa2in sama android… gampang banget tinggal install2 doang via email, dan itu gratis😀.. segitu aja deh tulisannya baru bangun juga ini belom ada ide buat mengulas :p at least happy sunday!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s